5 Νυφικά για το 2018 που θα σας μαγέψουν!

Η περίοδος της έρευνας για τους γάμους του 2018 έχει ξεκινήσει κι αν σκοπεύετε να παντρευτείτε την προσεχή άνοιξη ή το καλοκαίρι, καλό είναι να αρχίσετε να ρίχνετε ματιές! Οι νυφικές τάσεις για το 2018 κρύβουν πολλά όμορφα στοιχεία κι αν κοντοζυγώνει η ώρα η καλή και για εσάς, σίγουρα στα παρακάτω σχέδια θα ανακαλύψετε πολλά από αυτά!

Νυφικό από δαντέλα

Η δαντέλα είναι διαχρονική και θα τη χαρακτηρίζαμε ως το «βασιλιά» των νυφικών υφασμάτων. Δημιουργήσαμε λοιπόν, ένα ψιλόμεσο λευκό νυφικό, με πλούσια φούστα από απαλή δαντέλα σαντιγύ, διάφανο κορμό με βαθύ V στο ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη. Το κεντημένο περίγραμμα δίνει την απαραίτητη λάμψη, ενώ ο κορμός έχει απλικαριστεί με ξεχωριστά κορδονέ στοιχεία, που τον κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ιδανική πρόταση για τις νύφες που αγαπούν τη δαντέλα, σ’ ένα απόλυτα μοντέρνο σχέδιο!

Νυφικό από δαντέλα και τούλι

Ένα πολύ ρομαντικό σχέδιο για τις νύφες που αγαπούν το συνδυασμό των δύο υφασμάτων. Χρησιμοποιήσαμε δαντέλα με πολύ ιδιαίτερο design που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, και μαλακό τούλι, που δίνει αέρινη εικόνα. Ο κορμός είναι φτιαγμένος με τέτοιο τρόπο, που δίνει την αίσθηση του strapless, στην πραγματικότητα όμως, το διάφανο τούλι βοηθάει για απόλυτη εφαρμογή. Η φούστα διακοσμείται από τα φύλλα της δαντέλας, που θα σας βοηθήσουν να… παίξετε με το νυφικό σας και να βγάλετε εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Νυφικό με δίχτυ κεντημένο

Το δίχτυ είναι το νέο trend στα νυφικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη Συλλογή S/S ’18! Το τοποθετήσαμε μέσα από τούλινη φούστα, καθώς και στον διάφανο κορμό. Δημιουργείται πολύ ωραία αντίθεση από την αχνή και έντονη εικόνα του, ενώ ο συνδυασμός με την κεντημένη δαντέλα στο πάνω μέρος, βγάζει ένα πολύ εντυπωσιακό και λαμπερό αποτέλεσμα!

Νυφικό crop-top

Μία πολύ νεανική και girly πρόταση είναι αυτή του νυφικού crop-top. Με φούστα από απαλή δαντέλα και γλώσσες μουσελίνας που παιχνιδίζουν με την κίνησή σας και κροπάκι από δαντέλα με ανοιχτή πλάτη και κουμπάκια. Πολύ αέρινο, άνετο και με ρομαντική διάθεση, αποτελεί ιδανική λύση για τους γάμους του καλοκαιριού!

Νυφικό γοργόνα από δαντέλα

Κι αν διαθέτετε ωραίες γραμμές και τις απαραίτητες καμπύλες, γιατί να μην τις αναδείξετε με μια εντυπωσιακή γοργόνα; Με πολύ ιδιαίτερο κορμό και πλάτη που θα τραβήξει τα βλέμματα, αυτό το νυφικό φόρεμα από μία κεντημένη δαντέλα με μοναδικά μοτίβα, θα κλέψει σίγουρα την καρδιά σας!

» Δείτε όλη τη Νέα μας Συλλογή Νυφικών 2018!