Νυφικά για εγκύους; Κι όμως… γίνεται!

Νυφικά Εγκυμοσύνης; Οι περισσότερες κοπέλες έχουν στο μυαλό τους το νυφικό των ονείρων τους. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που έχετε ακούσει συζητήσεις μεταξύ γυναίκων να το περιγράφουν η μία στην άλλη… «Εγώ το φαντάζομαι λιτό, αέρινο και με άνεση», «Εγώ το θέλω φουσκωτό, παραμυθένιο κι εντυπωσιακό!». Τι γίνεται όμως, όταν η εγκυμοσύνη προκύπτει και προλαβαίνει την ημέρα του γάμου ή σε άλλες περιπτώσεις επιταχύνει ένα γάμο; Μέλλουσες μανούλες, μην ανησυχείτε! Υπάρχουν λύσεις, λίγο πιο περιορισμένες, αλλά υπάρχουν. Και σίγουρα έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε όσα ονειρευόσασταν γι αυτή την ημέρα, με την άνεση που πρέπει να υπάρχει στην κοιλίτσα.

Νυφικό για εγκύους σε άλφα γραμμή από δαντέλα

Αποτελεί μία από τις ιδανικότερες γραμμές για την περίπτωση της εγκυμοσύνης. Προτιμήστε να υπάρχει ραφή κάτω από το στήθος, να έχουμε δηλαδή «αμπίρ» κόψιμο, ώστε να μην πιέζεται η κοιλίτσα.Η δαντέλα είναι διαχρονική και αρέσει στις περισσότερες νύφες. Όταν δε, συνδυάζουμε και μία πολύ εντυπωσιακή πλάτη, με χιαστί δέσιμο ή ελαστικό τούλι και απλικαρισμένες λεπτομέρειες, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε την απόλυτη νυφική εμφάνιση!

Νυφικό φόρεμα για εγκύους από μουσελίνα

Όταν υπάρχει λίγο πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη, προτείνουμε ανάλαφρα και αέρινα υφάσματα, που δεν θα κουράσουν και δεν θα βαρύνουν τη νύφη. Ένα νυφικό φόρεμα από μουσελίνα είναι η κατάλληλη επιλογή. Πάντα με αμπίρ κόψιμο στο στήθος, επιλέξτε ένα φόρεμα που είτε θα είναι με λούκια κάτω και θα αγκαλιάζει την κοιλίτσα (εικόνα 1) είτε θα είναι με σούρα και θα την «καμουφλάρει» (εικόνα 2). Στολίστε το φόρεμα με μία ωραία ζώνη ή τιράντα, για να γίνει πιο εντυπωσιακό.

Νυφικό για εγκύους με διάφανο κορμό

Μη σας τρομάζει η λέξη διάφανο, καθώς δεν αναφερόμαστε σε μπούστο και μπανέλες, τα οποία καλό είναι να αποφεύγουμε, όταν η κοιλίτσα έχει σχηματιστεί. Πρόκειται για το διάφανο τούλι στο χρώμα του δέρματος, το οποίο στολίζουμε με δαντέλα και έχουμε έναν πολύ ιδιαίτερο κορμό, με παιχνιδίσματα και απλικαρίσματα που κάνουν το νυφικό πραγματικά μοναδικό. Το διάφανο τούλι έχει μαλακή υφή και αίσθηση και αγκαλιάζει την κοιλίτσα, χωρίς να προκαλεί ενόχληση και δυσφορία. Το κάτω μέρος μπορεί να είναι από οποιοδήποτε ύφασμα (δαντέλα, μουσελίνα κτλ), ανάλογα με τα γούστα σας!

Crop – top με φούστα για εγκύους

Μία εναλλακτική πρόταση για νυφικό εγκυμοσύνης αποτελεί και το crop – top δαντέλας με φούστα μουσελίνα! Η φούστα ανεβαίνει ψηλά, κάτω από το στήθος, ώστε να καλύπτει την κοιλίτσα και το «μπλουζάκι» πέφτει από πάνω, ανάλαφρο και πιο μπόλικο. Μία πολύ νεανική ιδέα, με πολλή άνεση και αέρινη εικόνα!

Δεν υπάρχει λοιπόν, λόγος άγχους και ανησυχίας για την εικόνα σας την ημέρα του γάμου! Πείτε στον ειδικό που θα εμπιστευτείτε τις δικές σας προτιμήσεις και σίγουρα εκείνος με την εμπειρία του θα σας κατατοπίσει και βοηθήσει να κάνετε την ιδανική επιλογή, συνδυάζοντας άνεση και τέλεια εμφάνιση. Και μην στεναχωριέστε αν φαίνεται η κοιλίτσα σας…Τιμή σας και καμάρι σας!